Легкі бургери з індички
4 порцій
35 хвилин
легко
Інгредієнти
- 500 г фаршу з індички
- 1 зубчик часнику
- сік 1 лимона
- 3 ст. л. тертого пармезану
- невеликий пучок петрушки або будь-яка інша улюблена свіжа зелень
- 3 ст. л. грецького йогурту
- 1 цибулина
- 1 пучок салату латук
- 4 маленькі булочки
- 2 помідори
- Сіль, перець
Спосіб приготування
- Змішайте йогурт із часником (за бажанням), лимонним соком і двома третинами пармезану та зеленню.
- Покладіть половину заправки в невелику миску і відставте у бік.
- Змішайте іншу половину заправки з фаршем і цибулиною, потім приправте (сіль, перець).
- Зробіть 4 бургери та обсмажуйте їх протягом 15–20 хвилин, поки вони не будуть добре просмажені.
- Поки бургери готуються, змішайте салат-латук з йогуртовою заправкою і розріжте булочки.
- Помістіть бургери в булочки, додайте трохи салату і покладіть зверху кілька скибочок помідорів.
- Подавайте бургери з будь-яким салатом, посипаним пармезаном, що залишився.