Скибочки картоплі з розмарином
8 порцій
30 хвилин
легко

Інгредієнти
- 4 великі або 8 менших картоплин
- рослинна олія
- свіже листя розмарину
- 2 зубчики часнику, дуже дрібно нарізані (за бажанням)
- сіль
Спосіб приготування
- Наріжте неочищену картоплю на скибочки товщиною близько 1 см.
- Покладіть скибочки картоплі у сковороду з холодною підсоленою водою і доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні 3 хвилини, потім злийте воду. Охолодіть картоплю.
- Натріть кожен шматочок невеликою кількістю олії і обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Покладіть у посуд і посипте дрібно нарізаним листям розмарину і дуже тонкими скибочками часнику (за бажанням). Полийте невеликою кількістю олії, приправте сіллю і подавайте як гарнір разом з м'ясом або як основну страву з салатом.